PC | X360 | PS3 | Akce | Video

Watch Dogs nabízejí adrenalinový zážitek v ulicích Chicaga

Hackování, střelba, honička v uličkách i jízda na nadzemce, to jsou Watch Dogs.

Ukázka z Watch Dogs patřila k tomu nejlepšímu, co bylo na loňské E3 k vidění. Včera jsme se u příležitosti oznámení PS4 dočkali nového gameplay videa, které… patřilo k tomu nejlepšímu, co bylo na konferenci Sony k vidění.

Watch Dogs 01.jpgWatch Dogs 02.jpgWatch Dogs 03.jpg

Ve hře se ujmeme role hackera jménem Aiden Pearce, v jehož kůži se budeme nabourávat do nejrůznějších systémů v ulicích virtuálního Chicaga. Aiden například dokáže díky informacím získaným z mobilního telefonu vybílit cizí bankovní účet, případně získat choulostivé informace o náhodných kolemjdoucích.

Watch Dogs 05.jpg

Tyto údaje mají hrát důležitou roli v postupu hrou a i když pochybuju, že se nám bude hodit informace o válečném veteránovi, který je teď bezdomovcem, živě si umím představit například situaci, kdy budeme schopni vytáhnout na vysoce postaveného úředníka či politika nějakou špínu nebo důkaz usvědčující ho z korupce, podvodu, nebo vztahu s milenkou.

Telefony, počítače, semafory, retardéry, vlaková síť; tato a mnohá další elektronická zařízení budeme moci využít v náš prospěch.

Watch Dogs 04.jpgWatch Dogs 06.jpg

Watch Dogs by měli být k dispozici při launchi PS4, se kterým se počítá kolem Vánoc. Hra byla už dříve oznámena na PC, PS3 a X360. Počítá se i s verzí pro Wii U. A mimochodem - gameplay ukázka není ze žádné mise, ale z běžného procházení městem.

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Pohleďte na krásy Unreal Enginu 4 běžícího na PS4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,