WCG: Counter-Strike - nEophyte jsou ve skupině

Včera proběhlo losování všech turnajů na World Cyber Games v Koreji. Nyní již všichni naši reprezentanti znají své soupeře, a tak můžeme hodnotit jejich šance. Co se týče asi nejsledovanějšího turnaje v Counter-Strike, bohužel nejsou zprávy z losování příliš příznivé.

Naše želízko v ohni - klan nEophyte se totiž dostal do "skupiny smrti". Původně měl ve skupině dva velice těžké soupeře - americký Team3D a australské fzer0, což již samo o sobě stačilo vezmete-li v úvahu, že ze skupiny postupují pouze dva nejlepší. Jenže to ještě nebylo vše. Na turnaj totiž nedorazili zástupci Argentiny, a tak se nějakým záhadným způsobem pořadatelé rozhodli skupinu E doplnit ještě vynikajícími kanadskými EG. Čtyři velcí favorité a jen dvě volná místa - pro nEophyte to bude velice těžký turnaj.

Paradoxně tato pohroma asi nejvíce pomohla druhému "našemu" zástupci v turnaji - slovenským Necroraiser, kteří původně měli ve skupině mít právě Kanaďany. Jejich přesunem se jim tak otevřela cesta do play-off. Podle odborníků by NR měli určitě postoupit.

Bohužel i při pohledu na další skupiny zřetelně vyvstává otázka, zda-li je naprosto náhodné losování vhodné pro akci typu celosvětové olympiády. Skupiny jsou značně nevyrovnané a místo dovedností klanů rozhoduje štěstí.

Více informací o turnaji a skvělý přehled všech skupin spolu s  představením největších favoritů najdete na stránkách e-sports.

Zdroj: e-sports

Váš názor Další článek: Trojice obrázků automobilové honičky Driver

Témata článku: , , , ,