WCG: Necroraisers nepřešli přes první kolo playoff, kdo postoupil do finále?

Aktualizováno! Slovenský klan Necroraisers sice v turnaji v Counter-Striku postoupil ze základní skupiny z prvního místa, ale ve vyřazovací části bohužel celkem snadno podlehl rumunským TeG. Playoff se hraje zajímavým způsobem - oba týmy vyberou po jedné mapě, z nichž se nezapočítává skóre, ale pouze celkové vítězství. V případě nerozhodného výsledku rozhoduje třetí mapa. Necroraisers podlehli dvakrát na "de_nuke" celkem vysoko 5:13 a 2:13, tedy konečným výsledkem 0:2 a dál tedy postupují jejich soupeři. I tak se jedná o jeden z největších úspěchů slovenské CS scény.

1. kolo

Kromě Rumunů dále postoupili Číňané, kanadští přemožitelé nEph - EG, favorité turnaje Švédové, francoužští aAa, Američané, Indonésané a Dánové.

Výsledky

Čína devil*U : Korea Maven 2:1
Rumunsko - TeG : Slovensko - NecroRaisers 2:0
Kanada - EG : Německo - Ocrana 2:0
Švédsko SK : Rusko - forZe 2:0
Francie - aAa : Velká Británie - 4K
USA - 3D : Brazílie - mibr 2:0
Indonésie - XcN : Lotyšsko - rpsn 2:0
Dánsko - Team9 : Rakousko - e2s 2:0

2. kolo (čtvrtfinále)

Hrálo se také druhé kolo resp. čtvrtfinále. V něm se americký klan Team 3D (který mimochodem porazili naši nEophyte) celkem jednoznačně vypořádal s francouzskými aAa. Ještě drtivější sílu však ukázali švédští favorité z Schroet Kommanda, kteří vyprovodili z turnaje kanadské EG. Dále jdou také překvapení turnaje rumunský TeG a dánský Team9.

Výsledky

Čína - devil*U : Rumunsko - TeG 1:2
Kanada - EG : Švédsko - SK 0:2
Francie - aAa : USA - 3D - 0:2
Indonésie - XcN : Dánsko - Team9 0:2

Semifinále

V boji o finále se tedy střetnou švédský SK a rumunský TeG (očekává se jasné vítězství komanda) a vyrovnanější dvojice Team9 z Dánska a Team 3D z USA.

Aktualizováno! 16:00 Předpoklady se potvrdily a Schroet Kommando ze Švédska je po drtivých výhrách 13:1 a 13:0 prvním finalistou turnaje v Counter-Striku.

Zdroj: GotFrag?, e-sports

Váš názor Další článek: WCG: Naši hráči vypadli, Drátek mezi nejlepšími osmi

Témata článku: , , , , , , , , ,