Wicked Paradise ve vývoji: erotické hrátky ve virtuální realitě

Už jste někdy hráli tituly jako Leisure Suit Larry a přáli si, abyste se mohli zapojit do akce o něco více? Wicked Paradise pak možná bude právě pro vás.

Tvůrci titulů Rage, Lost Planet, Madden, Planetside 2 a série Call of Duty dali hlavy dohromady a připravují pro nás světově první sexuální dobrodružství ve virtuální realitě, které bude možné díky brýlím Oculus Rift.

Představte si, že hrajete Leisure Suit Larry, ale místo prostého sledování obrazovky jste přímo ve hře. Představte si herní svět, jehož obyvatelé vypadají vysoce realisticky. Představte si, že ve Wicked Paradise vejdete do baru a spatříte krásnou ženu. Pozvete ji na drink, svedete ji. Představte si, že na to půjdete správně a nakonec se s ní vyspíte,“ pojednávají oficiální stránky.

Více informací zatím o hře známo není, už samotné spojení erotického obsahu a virtuální reality z Oculus Rift však vhání do hlavy spoustu myšlenek.Titulu se máme dočkat v roce 2014, kdy půjdou na trhu i samotné brýle. Prozatím sledujte oficiální Facebook pro ukázky a nové detaily.

Diskuze (2) Další článek: Microsoft možná bude uvažovat o podpoře offline hraní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,