Wii na Vánoce možná opět nebude

Je skutečně pozoruhodné, jakému zájmu mezi hráči se Wii stále těší. O to víc zamrzí vyjádření společnosti Nintendo, která potvrdila, že se jí o letošních vánočních svátcích dost možná znovu nepodaří uspokojit obrovskou poptávku. Ani tento nepříjemný fakt však prezidentu americké pobočky nezabránil rýpnout si do konkurence.

"Nintendo i nadále pokračuje v navyšování výroby," uvedl Reggie Fils-Aime a dodal. "V současné době vyrábíme 2,4 miliony jednotek každý měsíc, přičemž minulý rok to bylo o celých 33% méně (1,6 milionu). Jeden z našich konkurentů si kupříkladu stanovil za cíl prodat celosvětově 10 milionů konzolí do konce roku. Pro nás je to ale pouhá tříměsíční produkce."

Pokud jste si i vy plánovali udělat letos na Vánoce radost, případně sourozencům, doporučujeme dbát rady Reggieho a buď zakoupit konzoly již nyní, nebo bedlivě sledovat všechny specializované obchody. Podle slov jmenovaného zástupce Nintenda totiž firma dodává všem prodejcům rozesetým po světě konzole v pravidelných intervalech.

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Na čem poběží nový Tomb Raider?