WiiWare je o 4 hry bohatší

Co můžeme očekávat od 4 nových titulů, které právě vycházejí v distribučním systému WiiWare? Zatím jsme se vždy dočkali kvalitních titulů, které se setkávali s velkým ohlasem, Nintendo sice stále musí vyřešit problém s ukládáním Virtual Console her a WiiWare titulů, ale i přes to, je služba stále více využívána. Hra World of Goo, která se podle očekávání na PC stala obětí pirátů a dle posledních čísel ji na PC má 90% hráčů upirátěno. Na WiiWare se hra umístila v TOP 5 evropských downloadů a drží se tam již přes měsíc.

VIDEO: 416 'World of Goo - launch trailer'

Mezi hrami, na které se můžeme těšit je Rotothex, který jsme Vám již jedno představovali. Jedná se o remake Bitgenerations hry Dialhex, kde padající panely musíte otáčet a tak získat šestiuhelník. Obsažen je multiplayer pro dva hráče. Hra bude stát 600 Wii Bodů. Těšit se také můžeme z nového pokračování kresleného Strong Bada a jeho čtvrté epizody Scenes from Dangerresque 3. Za tuto hru budete muset zaplatit 1000 Wii bodů, ale jistě to stojí za to.

Bang! je třetí dnes představovanou hrou. Jedná se o puzzle hru, stejně jako Pit Crew Panic!, která je poslední hrou z dnešní čtveřice. Zaplatíte za ně 600 respektive 500 Wii bodů. Nadílka je tedy více než bohatá, teď jen koupit Wii body a pustit se do stahování.

Zdroj: Eurogamer

 

Váš názor Další článek: SW:TFU dostane nový level