Wild Hearts ukazují souboj s obřím stromovým divočákem. Konkurence Monster Huntera vypadá slibně

Je to jen pár dní, co nám EA a Koei Tecmo představilo výplod svojí spolupráce. Dnes jsme se dočkali delší ukázky z hraní, kde se podíváme na lov obřího divočáka Kingtuska. Ještě předtím nám ale jeden z lovců ukázal, jak to bude s přesunem po světě. Kouzelná dřevěná krabička nám nepomůže jen v boji, ale i v těchto případech. Můžeme s ní vytvořit zipline nebo zvláštní kluzák s vrtulkou.

Teď už ale k samotnému lovu. Ani tentokrát se nevyhneme srovnávání se sérií Monster Hunter. Stejně jako při lovu tamních monster se i ve Wild Hearts budou moci obří potvory přesouvat mezi různými lokacemi. Způsobené poškození je na divočákovi jasně vidět. Jeho kly se rozpadají, zuří čím dál víc a části jeho těla jsou poraněné. 

Ukázka nám také prozradila, že budeme lovit v kooperaci. Celkově se na scéně objevili 3 hráči. Zajímavá je také jejich výzbroj. Kromě klasické katany a dýk má jeden z lovců jako hlavní zbraň deštník. V akci jsme pak viděli i další varianty použití magické dřevěné krabičky. K bombě a věžičkám přibývá obří kladivo.

Graficky mají Wild Hearts oproti Monster Hunteru o něco navrch. Obzvlášť když se podíváme na aktuální díl Rise, který byl vyvíjený primárně pro Nintendo Switch. Vzhledem k tomu, že má tato novinka vycházet 17. února, tak neočekáváme žádné velké rozdíly mezi plnou verzí a tím, co vidíme v ukázce. 

Váš názor Další článek: CD Projekt RED odhalil své plány. Nová trilogie Zaklínače, pokračování Cyberpunku a další projekty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,