Wings of War: Nová hra od Illusion Softworks

Vydavatelská společnost Take 2 Interactive prostřednictvím své divize Gathering oznámila, že na podzim chystá arkádově pojatý letecký simulátor Wings of War, zasazený do prostředí první světové války. Hra vznikla v pražské pobočce českého studia Illusion Softworks, i když oficiálně je na krabici pouze logo Silver Wish Games (divize IS). Svoji roli v této kamufláži asi hraje budgetová orientace titulu - hra by měla podle informací GameSpotu stát pouhých 20 dolarů.

Wings of War nabídne hráčům vzrušení z bitev spojeneckých a německých letadel v Evropě z období letecké prehistorie. Na výběr bude až z 25 dvoj- až trojplošníků. Narozdíl od žánrových konkurentů se podíváte i na zem. V některých misích se ujmete protiletadlových děl na lodích či vlacích. Krom hlavní dějové linie budou k dispozici i různé vedlejší úkoly a speciální letecké souboje, po jejichž úspěšném projití bude možné svůj vlastní stroj náležitě vylepšit.

Wings of War již koncem července vyšly v Německu, zbytek světa se dočká až na podzim. K dispozici budou verze pro PC a Xbox, z nichž minimálně ta první poskytne podporu multiplayerovým bitvám přes internet.

  

Zdroj: GameSpot, Blue´s News, Take2

Diskuze (2) Další článek: Informace o Knightshift 2: Curse of Souls

Témata článku: , , , , , , , , , , ,