Wo Long si vyzkoušíme ještě před vydáním. Novinka od tvůrců Nioh bude další výzvou pro hráče RPG

Team Ninja se nedávno pochlubil se svým novým projektem. Z Japonska se vydáváme do starověké Číny, kde si prožijeme Příběhy Tří říší zase trochu jinak.

Teamu Ninja se povedly oba díly série Nioh, a tak není divu, že na podobném konceptu chtějí stavět i dál. Tentokrát se ale mění téma i místo, na kterém konflikt probíhá. Wo Long: Fallen Dynasty nás zavede do Číny, kde nám tvůrci odvypráví svoji verzi Příběhů Tří říší. Sice zatím nevíme, kdy se budeme moci pustit do hraní, ale na sociálních sítích se podělili o pár zajímavostí, které od jejich novinky můžeme očekávat. Stejně jako v případě Nioh si i Wo Long budeme moci vyzkoušet ještě před vydáním v rámci zkušební verze zdarma

Kromě toho vývojáři ujišťují, že po stránce hratelnosti bude i tento titul pořádnou výzvou. Nioh patří mezi nejnáročnější RPG posledních let a od Wo Long neočekáváme o nic jiného. Se změnou prostředí přichází i změna výzbroje. Do rukou vezmeme tradiční zbraně používané v čínských bojových uměních. Aby to nebylo jen o úpravách výzbroje, tak si dle svého můžete uzpůsobit i vzhled své postavy. Podobně jako v Nioh 2 tak nebude předem daná podoba hlavního hrdiny. 

Pokud se vám nebude chtít bojovat s chladnými zbraněmi, tak můžete využít i magii, což mohou udělat i vaši nepřátelé. Střetnete se se slavnými vojevůdci z období Tří království a dojde i na různá stvoření z čínské mytologie. Hratelnost pak bude ovlivňovat také nový systém morálky. O něm ale zatím tvůrci více detailů neřekli.

Jako poslední poznámku tady máme online multiplayer. Je otázkou, jak to bude fungovat tentokrát. I v předchozích hrách od Teamu Ninja byly online funkce, ale plnohodnotného multiplayeru jsme se zatím nedočkali. Možná tentokrát budeme moci pobíjet nepřátele v kooperaci.

Wo Long: Fallen Dynasty by mělo vyjít začátkem příštího roku na PC, PS5, PS4, Xbox One a Xbox Series S|X. V den vydání bude rovnou v nabídce Xbox Game Passu.

Zdroj: wccftech

Váš názor Další článek: Jaké hry si zahrajete v srpnu 2022: F1 Manager, Saints Row, Spider-Man na PC a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,