Wolfenstein: Enemy Territory slaví pět let

Wolfenstein je jedna z největších herních legend a na její počest vám u příležitosti jubilea přinášíme monstrózní vzpomínkový článek. Takže vše nej!
Kapitoly článku

Máme tu konečně závěr a to nejpříjemnější pro všechny z vás, které můj članek o Wolfenstein: Enemy Territory aspoň trochu zaujal a navnadil. Na vyzkoušení Wolfenstein: Enemy Territory toho potřebujete opravdu minimum. Stačí si stáhnout ET Pack, který jednoduše rozbalíte a podle instrukcí v něm obsažených se můžete vrhnout hned do prvních bitev. Nejprve bych vám však doporučil podívat se na pár herních videí a prostudovat si manuál, který nabízíme v čestině!

Informace a zajímavé odkazy o Wolfenstein: Enemy Territory:

Na jakékoliv dotazy ohledně nastavení hry, instalace, ovládání a samotného hraní vám samozřejmě rádi odpovíme a poradíme vám. V případě většího zájmu plánujeme pro nové hráče srazy jednou týdně na předem domluveném serveru a za asistence momentálně nejlepších českých a slovenských hráčů vám ukázat základy a principy, které vám pomohou se do této parádní hry ponořit naplno. Zároveň díky partnerství prvního českého eSport rádia TeamPlay a Doupě.cz můžete každý týden sledovat a poslouchat přímé přenosy momentálně nejprestižnější soutěže ve Wolfenstein: Enemy Territory ESL Major Series 2 a společně s námi fandit českým inteRaction a NecroRaisers v soubojích s absolutní špičkou v této hře. Pokud uvažujete o začátku nebo návratu k eSport kariéře, chcete něco dokázat a jste fanoušci stříleček, je pro Vás Wolfenstein: Enemy Territory povinností a uvidíte, že vás chytne a nepustí jako jíž mnoho dalších!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,