Wordle vás naučí hrát si se slovy. Teď už i česky!

Na sociálních sítích se v posledních měsících rozjel trend s menší hrou Wordle, která stále nabírá na popularitě. Přidáte se?

Oživeno 17. ledna

Sotva jsme se pustili do současného trendu se slovíčky jménem Wordle, který vzal Twitteru útokem, a už tu máme českou verzi zvanou Hádej Slova, která funguje na úplně stejném principu, jen v českém jazyce. Vyzkoušejte


Her se slovy je nespočet. Pokud sledujte moderní trendy v herní oblasti, pak jste už určitě narazili na hříčku Wordle, která patří mezi ty nejpopulárnější z poslední doby a začíná kolem sebe střádat solidní komunitu. Každý den si pro vás připraví nové slovo, na jehož uhodnutí máte 6 pokusů. Vždy se jedná o anglické slovo o pěti písmenech. Po nepovedeném pokusu vám vždy jasně ukáže, jak blízko jste ke správným písmenům byli. Zelená barva značí, že jste se trefili. Se žlutou jste hodně blízko a šedá písmena jsou pak úplně mimo.

Je to naprosto jednoduchá záležitost, kterou si může vyzkoušet každý zdarma. Nutí vás přemýšlet nad použitím různých slov. Nemůžete to vyřešit tím, že naházíte různá písmenka za sebe. Dokud nedáte dohromady slovo, které je ve zdejším slovníku, tak vám ho hra nevezme. 

Pokud chcete poradit, Twitter se již plní všemožnými radami a tipy na správná písmena, jak se snaží uživatelé uhodnout slovo dne. Přidáte se?

Diskuze (8) Další článek: Hogwarts Legacy se možná posune až na příští rok. Dle spekulací je vývoj v problémech

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,