World of Warcraft se obohatí o datadisk Warlords of Draenor

Nedávno registrovaná obchodní značka ze strany Blizzardu podle všeho nebyla jen prázdným výmyslem. World of Warcraft se opravdu dočká zbrusu nového datadisku.

Páté rozšíření nese název Warlords of Draenor a uvrhne hráče do světa Draenoru v ten nejdůležitější moment, abyste vedle legend univerza bojovali za svobodu a odrazili zlo, které chce vládnout Azerothu. Na své pouti za spojenci a pomocí narazíte na mytologické šampióny Draenei, mocné klany orků a změříte síly s legendárními bojovníky, jako je Grommash Hellscream, Blackhead či Ner’zhul.

Warlords of Draenor dávají hráčům možnost ujmout se vedoucí role v legendárním vojenském konfliktu,“ nechal se slyšet Mike Morhaime, šéf a spoluzakladatel Blizzardu. „Tento datadisk také obsahuje prvky, které usnadní hráčům přístup a umožní rovnou skočit do akce, ať už jste World of Warcraft hráli dříve, nebo teprve začínáte.

Kromě možnosti ihned dosáhnout 90 úrovně u jakékoliv postavy (i nově vytvořené) se dočkáme kompletně překopaného systému animací a modelů pro většinu postav, mnohé rasy si však zachovají svůj ikonický styl. Samozřejmě nebudou chybět nové raidy, dungeony a válečné zóny na vaší pouti za 100 úrovní.

Více detailů o datadisku Warlords of Draenor bude oznámeno během vývoje, zatím se můžete podívat na uvolněné trailery a oficiální stránku hry.

Váš názor Další článek: Call of Duty: Ghosts - jako ohraná deska (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,