Worms Mayhem - červi opět na scéně

Dlouho kolující zvěsti o dalším pokračování série Worms se potvrdily s příchodem screenshotů, které vám tímto přinášíme. Červí série se na jaře tohoto roku rozroste o další přírůstek, tentokrát s názvem Worms Mayhem a jak jinak, než ve 3D. Skalním fandům se jistě v tuto chvíli vztekem ježí chlupy na zátylku a se slovy, že Team 17 opět vaří z vody, vynášejí nad novým dílem předčasné soudy. Ovšem v tomhle případě by to byla velká chyba; Worms Mayhem se mají vrátit ke kořenům série a k našemu překvapení i opustit cestu, kterou se Team 17 vydal ve Worms Forts.

   

Počínaje Worms 3D se Team 17 rozhodli dát roztomilým kroužkovcům nový prostor, který s sebou přinesl nejen četná vylepšení, ale také mnohé kompromisy, jenž se nelíbily zvláště skalním fanouškům. Destrukce terénu se nepovedla úplně tak jak by měla; červíci se zasekávali o ostré hrany kráterů a jam, stěny budov visely volně ve vzduchu apod. Toho se snad v pokračování nedočkáme, alespoň ne těch ostrých hran. Nyní prý bude vše pěkně oblé a hladké. Dalším, a rozhodně ne posledním, neduhem nových červů byla neposedná (a když už poslušná tak pěkně líná) kamera. I ta by měla doznat jistých úprav, a tak se snad nebudeme muset s pohledem dále potýkat.

   

Nebyli by to Team 17, kdyby do hry nepřidali nějaké ty špeky a srandičky. Jako vždy se můžeme těšit samozřejmě na nové zbraně, včetně úchylárny jménem Iron Donkey, ochranný štít, či nový airstrike, kdy si bomby budete moci shazovat podlé své vůle. Navíc bychom se mohli dočkat dvou editorů, které by měly popustit uzdu naší fantazie. V první řadě se bude jednat o editor zbraní; ten, jenž jsme postrádali už v minulých dílech, a nyní se nad námi vývojáři slitovali. Budeme mít tak možnost stvořit libovolně smrtící a ujeté kusy, na které by si netroufli ani samotní autoři, a těmi pak rozmetat veškerý odpor. Nakonec asi potěším všechny hračičky a ty, jenž mají zálibu v piplání si vlastních postaviček. Team 17 nám ve Worms Mayhem poskytnou nástroje na tvorbu červích osobností; chcete hezouna s blonďatými kadeřemi a bradkou? Podle autorů nebude v novém díle nic nemožné.

Zdroj: Gamershell, forum.team17.com

Váš názor Další článek: Herní blesk: za nedostatkem Xboxů je cítit konspirace!

Témata článku: , , , ,