WoW: Burning Crusade dostane sběratelskou edici

Na oficiálních stránkách MMORPG World of Warcraft se objevily informace o sběratelském vydání datadisku Burning Crusade. Tato edice přinese oproti normální verzi celou řadu bonusů, jako třeba speciální mount.

   

Milovníci MMORPG World of Warcraft netrpělivě očekávají příchod datadisku Burning Crusade, který by měl rozšířit hru o novou oblast Outlands a mimo jiné i zvýšit zkušenostní strop. Společnost Blizard přinese toto rozšíření ve dvou verzích – klasické, kde hráči získají plný přístup ke hře, a sběratelské, jež s sebou přinese rozličné bonusy. Samozřejmě že za zvýšenou cenu, jak jinak. Pojďme se podívat, co za dárky si pro kupce sběratelské edice tvůrci připravili.


Přesně taková krabička čeká na kupce sběratelské edice hry

Základem je rozšíření samotné, bez něhož by celý balíček postrádal svůj smysl. To naleznete jak na CD, tak i na DVD, aby si zahrál snad každý. Další disk pak bude obsahovat různé momenty z tvorby hry, rozhovory s vývojáři počínaje, přes různé upoutávky, diskusí na BlizzConu konče. Aby lákadel na hru samotnou nebylo málo, přidává se ještě knížka artworků a podložka pod myš v podobě mapy regionu Outlands.

   

Odměny se však dočkáte i ve hře samotné, kde se vám dostane speciálního domácího mazlíčka – mláděte nether drake, jež si budete moci časem vychovat v mount, neboli dopravní zvířátko. A aby nebylo bonusů málo, narazíte ještě na disk s hudbou, která vás bude ve hře provázet. Po vypnutí počítače si pak můžete World of Warcraft zahrát také, jenže v karetní podobě, když v balení se hrou obdržíte dva balíčky karetní hry z tohoto světa a navíc trojici karet zvláště pro tuto edici. Uvidíme, jak se rozšíří karetní hra u nás, každopádně o rozšířenosti datadisku není nutno pochybovat. Záleží jen na hráčích, zda zvolí normální, nebo sběratelskou edici hry.

Související informace (World of WarCraft: The Burning Crusade):
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: Blizzard (
http://www.blizzard.com/)
Vydavatel: Blizzard (
http://www.blizzard.com/)
Homepage:
http://worldofwarcraft.com/burningcrusade/
Recenze původní hry: Doupě
Preview datadisku: Doupě
Předpokládané datum vydání: Rok 2006
Předobjednat hru na shop.doupe.cz

Zdroj: Homepage

Diskuze (3) Další článek: Recenze: Test Drive Unlimited – nová generace závodění

Témata článku: , , , , , , ,