WoW Classic očekává desetitisícové fronty, varují vývojáři

Přihlásit se do hry může trvat několik hodin.

World of Warcraft Classic je pro hráče jedinečnou příležitostí, jak si zasurfovat na vlně nostalgie. Návrat do Azerothu ale nebude ani zdaleka bez potíží. Jeden z amerických serverů totiž při předběžném vytváření postav získal tak obrovskou popularitu, že se podle analytiků Blizzardu budou muset hráči potýkat s dlouhými frontami při přihlašování.

Podle těchto odhadů by se měli hráči dočkat při spuštění opravdu masivně přelidněného serveru, na nějž by se mohly tvořit fronty čítající i více než deset tisíc hráčů, kteří teprve vyčkávají na přihlášení. Vývojáři tak urgují hráče, kteří se rozhodli pro přihlášení na PvP serveru Herod, aby se přesunuli na nově vytvořený alternativní server Stalagg. 

"Pokud všichni současní hráči setrvají na serveru Herod, přihlašovací fronty budou s naprostou jistotou přesahovat deset tisíc hráčů. Chceme proto, aby se hráči přesunuli i na Stalagg, aby se nám ještě před vydáním podařilo rozprostřít populaci hráčů mezi servery rovnoměrně. Kdybychom pouze navýšili počet hráčů, kteří mohou být ve hře, jenom bychom tím řešení problému odkládali," komentuje Blizzard situaci.

WoW Classic spouští své servery už 27. srpna

Diskuze (2) Další článek: Sledujte GamesCom 2019: rozpis konferencí a největší show živě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,