Xbox 360 a skandální odhalení

Neumíme si představit výstižnější titulek pro následující řádky. Proč? Po nekončících dohadech a spekulacích máme konečně jasno! Na zahraničním webu Eurogamer se z ničeho nic objevil článek, ve kterém se víceméně potvrzují všechny domněnky prezentované jak námi, tak i ostatními herními servery.

Byly screenshoty nového Xboxu pravé? Na internetu se včera objevily fotografie z microsoftí akce, která se konala v noci z pátku na sobotu v Los Angeles, uspořádané na počest nové konzole. Ty podle Eurogameru potvrzují pravost dříve uveřejněných screenshotů, jelikož se s nimi víceméně shodují. Na obrázcích si můžete prohlédnout například jak bude vypadat gamepad, kamerka podobná Eye-Toy či ovladač DVD/Media centre, jenž je součástí konzole. Podle některých očitých svědků, kteří měli tu možnost Xbox 2 osobně vidět, je definitivně potvrzena přítomnost zabudovaného harddisku.

Pokud se podíváte dobře na obrázek s gamepadem, určitě si všimnete malé stříbrné kuličky opatřené písmenem X. Podle některých spekulací se jedná o "trackball", i když právě tato informace patří mezi ty nejméně pravděpodobné. Abychom měli shrnutí událostí, které se kolem Xbox 360 tento týden vyrojily, kompletní, nesmíme opomenout ani předpokládané datum uvedení konzole na trh. Podle stanice MTV, jenž má novou konzoli od Microsoftu představit ve své nadcházející show, se Xboxu 360 dočkáme v listopadu. Tato zpráva navíc přišla pouze několik dní po té, co se Bill Gates nechal slyšet, že svou konzoli hodlá vypustit do světa ještě tento rok.

Zdroj: Eurogamer, Gamespot

Diskuze (1) Další článek: Star Wars: Galaxies má problémy, řeší to petice

Témata článku: , , ,