Xbox 360 Slim u nás v červenci

Na herním veletrhu E3 představila společnost Microsoft novou verzi herní konzole Xbox 360. Inovovaný model obsahuje celou řadu technických vylepšení, která jsou ukryta ve zmenšeném designu v lesklé černé barvě.

Uživatelé se mohou těšit na 250GB pevný disk pro ukládání her a vestavěný bezdrátový adaptér Wi-Fi. Konzole má nyní 5 USB vstupů a optický zvukový výstup pro kvalitnější zážitek z hraní, díky nižší spotřebě také výrazně poklesla hlučnost při plném zatížení.

xbox.jpg

Nová konzole bude v České republice k dispozici již 16. července a její cena bude stejná jako stávající verze Elite, kterou je možné v obchodech zakoupit za doporučenou maloobchodní cenu 6.990 Kč. Vzhledem k velkému zájmu uživatelů a omezenému množství nových konzolí, které jsou určeny pro jednotlivé trhy, se zákazníkům doporučuje objednávka v předprodeji distributorů.

Xbox 360 je také plně kompatibilní s pohybovým senzorem Kinect, který bude v České republice uveden v listopadu 2010. V době uvedení senzoru Kinect bude k dispozici 15 her, které plně využívají možností nové technologie.

Zdroj: TZ
Diskuze (13) Další článek: Video: LEGO Universe

Témata článku: , , , , , ,