Xbox Game Pass nabídne výhodnější rodinné předplatné, tvrdí insideři

Rodinné předplatné pro pět členů domácnosti má být výrazně levnější než pět jednotlivých předplatných

Sony tento týden odhalilo nové tarify PS+ s hrami za předplatné, ale pár trumfů má v rukávu i jeho konkurent. Podle informací Jeze Cordena z magazínu Windows Central totiž Game Pass přijde s rodinným předplatným pro až pět hráčů.

Máte-li v domácnosti více počítačů, konzolí či mobilů s cloudovým hraním, nebude už nutné na všem používat stejný účet, ale každý člen by měl vlastní. Tím si uchová své uložené pozice, achievementy atp.

Microsoft prý novinku nabídne ještě letos, ale není zřejmé, kolik bude stát, jestli se bude týkat jen nejvyššího tarifu Game Pass Ultimate, případně i nižších. V každém případě by ale rodinný účet měl být mnohem výhodnější než součet jednotlivých předplatných. Jestliže tedy Ultimate standardně stojí 339 Kč na měsíc, jeho rodinné rozšíření by mohlo být třeba za „kulatých“ 499 Kč.

V Redmondu už se sdílením zkušenosti mají, a to v případě kancelářské balíku Microsoft 365. Varianta pro jednotlivce stojí 1899 Kč na rok, verze pro až šest členů domácnosti je za 2699 Kč.

Váš názor Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: jarní akce a Total War Warhammer zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,