Xbox Live čeká šesté rozšíření

Společnost Microsoft uvedla, že dnes uvede do provozu šestou verzi své online služby Xbox Live. Celkový počet nových změn se vyšplhal na pětaosmdesát, včetně mnohých technických vylepšení, jakými jsou třeba plná podpora 1080p obrazu. Celé rozšíření je ke stažení zdarma.

Služba Xbox Live slouží k připojení konzolí Xbox k celosvětové síti a zajišťuje dostupnost nových hříček, update a vylepšení pro hry stávající, stejně jako komunikaci mezi hráči. Společnost Microsoft dnes rozšíří možnosti, které Xbox Live poskytuje. Mnohé z novinek mají za úkol pouze usnadnit ovládání poskytovaných možností, některé zase vylepšují funkčnost služby a konzolí jako celku.

Mezi příjemná vylepšení se řadí možnost nastavit si automatické stahování nově vydaných her pro Xbox Live Arcade, stejně jako změna v jejich organizaci, umožňující řadit si hry podle žánru a vyhledat posledně hrané. Stejně tak si můžete porovnávat své výsledky s kamarády a upozorňovat je na nově vydané hříčky, které se vám zalíbily.

Technickou stránku věci zase zahrnují vylepšení, jakým je třeba kompletní podpora rozlišení 1080p jak pro hry, tak i pro filmy. Pokud si holdujete v přehrávání různých videí, dostane se vám rovněž nových nástrojů, jakými jsou možnost streamovaného videa přímo z PC, nebo přehrávání videa z datových CD a DVD, stejně jako dalších výměnných médií. Vzhledem k tomu, že je celé rozšíření zdarma ke stažení jak pro vlastníky zlaté, tak i stříbrné verze připojení k Xbox Live, rozhodně se vyplatí.

Zdroj: Gamasutra

Váš názor Další článek: Snake přinese maskovanou PSP

Témata článku: , , , , , ,