Xbox One v roce 2018: nejočekávanější hry platformy

Náš seriál nejočekávanějších her letošního roku zakončíme na Xboxu. Sami dobře víte, že už nějaký ten pátek exkluzivity vycházejí i na PC. To ale ještě neznamená, že nám pro tento článek nezbyla žádná pecka.

Strange Brigade

Datum vydání: rok 2018 (blíže neurčeno)

Tvůrci série Sniper Elite se s námi také letos podělí o svůj nový kousek. Tentokrát se ale od střelce z druhé světové války docela odklonili. Vžijeme se totiž do role hledače pokladů. A ne jednoho, budete na to hned čtyři. Kooperace zase jednou letí, tak se není čemu divit, že na tento trend chce naskočit stále větší množství vývojářů. 

sb2.jpgsb.jpgsb3.jpgsb4.jpg

Vydáme se do neprobádané džungle, kde krom vzácných pokladů ale čeká i celá řada nebezpečí. Kdysi tam totiž existovala civilizace, která neznámo proč před dávnými časy zanikla. Její obyvatelé se ale ne a ne rozloučit se životem a stále brání svoje poklady. Po cestě tedy narazíte na mumie těch nejrůznějších druhů a tvarů. Krom toho potkáme í další mytické a mystické postavy, jako je třeba minotaur, kterého můžete zahlédnout v jednom z trailerů. 

Jen nás trochu mrzí, že hra nevypadá tak dobře, jako by mohla. Běží na stejném enginu jako celá série Sniper Elite, a i když vývojáři hráče ujišťují, že na něm od doby jejich posledního výtvoru zapracovali, stále se moc nemůže rovnat konkurenci.

Diskuze (9) Další článek: Sony potvrdilo datum vydání rubačky God of War, zahrajeme si v dubnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,