Xbox One vyrazí online každých 24 hodin

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 4

Diskuze k článku

Smash!  |  08. 06. 2013 11:18

Je blbost vyžadovat stále připojení k internetu. .ještě dnes někdo stále bere současný Xbox především jako herní doménu, a o připojení téhle krabičky skrz internet tedy někteří uživatelé nemusí mít logicky ani zájem. Jsou tu taky tací, kteří již mají internet ve svém PC, a nepostrádají ani nevyžadují tuhle možnost od svého řekněme dalšího zakoupeného kusu elektroniky. .tedy Xboxu One. Přirovnal bych to k podobnému příkladu, kdy uživatel již některou z těchto možností v některých případech využívá, a nemá tak ani onu potřebu rozšiřovat svoje internetové připojení o další kus přebytečné elekroniky, nebo další naměřený drát vedoucí k ní. Jsou rodiče, kteří od Xboxu jako herní konzole vyžadují především přístup ke hrám, které jejich děti nebo i ony samotní mohou hrát, v mnoha případech i společně v jedné místnosti. Představa toho, že tento rodič svojí neznalostí a neinformovaností o daném produktu tak může ve své podstatě koupit rádo-by zajíce v pytli je příšerná. Ne-jen, že řada lidí Internetové připojení v souvislosti s Xboxem i dnes stále ještě nemá, nebo o něm ani nepřemýšlí. Tito lidé jednoduše hrají offline, užívají si své hry v klidu a soukromí, aniž by postrádaly internet i všechny možnosti s ním spojené. Už vůbec bych se neodvážil debatovat o kvalitě stálého připojení, především zde v České Republice. Existuje řada nestálých a nekvalitních poskytovatelů internetových služeb, jejichž občasnými výpadky, nebo chybami serverů by přáve tento Xbox One mohl jednou i případně trpět. A to nemluvím o přírodních pohromách, které se bohužel také nedílně odrážejí na funkčnosti a spolehlivosti našich domácích připojení nejen zde v ČR. V současném dění je mnoho oblastí v České Republice v povodňovém ohrožení, v těchto případech dochází k preventivním vypnutím el. proudu atd. Všechny tyto elementy v nás jen mohou podpořit nelogičnost se kterou se Microsoft dívá skrze prsty nejen na své uživatele, ale i na svůj výsledný produkt. Obávám se, že s kvalitou některých současných poskytovatelů internetu zde v Evropě, především v ČR je pravděpodobnost využití nového Xbox One poměrně zoufalé. Jakmile ve vašem městě nebo vesnici vypnou el. proud, sami si uvědomte, kolik toho v danou chvíli z té vší elektroniky u vás doma můžete vlastně ještě využít? Možná že hodiny stále tikají, ale el. sporák, mikrovlné trouby, počítač i TV až po Xbox, vše zůstává vypnuté. .nuže vraťme se do reality, život o elektřině opravdu není. .

 |   |  Odpovědět
Taekki  |  08. 06. 2013 22:14

Mám pocit, že se v tom příspěvku popletly argumenty připojení k internetové a elektrické síti. Co se elektriky týče, tak tam nezaručí nikdo a nikdy nic. Situace, že u nás při povodních vypadne (bude preventivně vypnut) proud, je stejně málo odvrátitelná, jako při tornádu v USA nebo zemětřesení v Japonsku. Takže zcela na rovinu - elektrickou sít' bych do toho netahal. Jsou místa, kde je elektrická sít' tragická, ale bývá to v místech, kde mají lidé jiné starosti, než příchod Xbox One.
Ale mně samotnému připadá, že trvalé připojení je šlápota na vlastní nohu. Stačila by nabídka na přepnutí do offline modu a hned by byl klid.

 |   |  Odpovědět
Bounty  |  07. 06. 2013 17:30

Jak u blbejch,,, po pár letech je tu nova konzole a ovce si masti peněženky , zajímalo by mě kolikrát se tehnle kolotoč otočí, ale zřejmě ještě mnohokrát jelikož ****** je pořád víc a víc..

 |   |  Odpovědět
.  |  07. 06. 2013 15:39

A v čem že je vlastně problém? Nikde jsem se nedočetl, že by hra měla být nehratelná ve stylu Diablo. A tak i tak, dneska má internet každý. Ať mi nikdo nevykládá, že internet nemá a chce to hrát.

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor