Xbox Series S v akci. Nejvýhodnější stolní konzole stojí jen šest tisíc

Black Friday skončil, parádní akce ale pokračují…

Konzole Xbox Series S, kterou Microsoft standardně prodává za 6990 Kč, se teď v CZC dá koupit o tisícovku levněji. V minulosti už na ní byly ještě o pětistovku výhodnější akce, ale vzhledem k tomu, že se konzole budou nejspíš zdražovat, je aktuální nabídka velmi dobrá.

Nepočítáme-li kapesní Switch Lite, ze Series S je nejlevnější konzolí z aktuálních generací. Oproti většímu modelu Series S má poloviční kapacitu SSD (512 GB), nedisponuje Blu-ray mechanikou a má slabší grafický výkon, s čímž ale hry počítají, takže běží nanejvýš v rozlišení 1440p oproti až 2160p. Často ale mají také horší snímkovou frekvenci. „Esko“ má ale díky tomu i mnohem nižší spotřebu.

Xbox Series S dává smysl hlavně ve spojení s předplatným Game Pass, protože tak získáte přístup ke stovkám her za cenu rovnající se nákupu dvou velkých her ročně. Konzole je vhodná i pro streamování filmů, ve Storu jsou aplikace pro největší globální služby typu Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video nebo Apple TV+.


Microsoft Xbox Series S


Váš názor Další článek: Elden Ring si můžete patřičně zjednodušit. Postačí modifikace

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,