Xbox Series X dorazí v listopadu, zahrajete si hry ze čtyř generací platformy

Microsoft poodhalil další důležitý detail a potvrdil alespoň měsíc vydání očekávané konzole.

Odklad očekávané sci-fi střílečky Halo Infinite na rok 2021 nepotěšil moc fanoušků a tak se Microsoft rozhodl trochu zalepit ránu a oficiálně potvrdil, že konzole Xbox Series X dorazí na trh v letošním listopadu, jak se původně spekulovalo. Prozatím známe jen měsíc, ale i to je fajn zpráva pro všechny nedočkavce. 

Oficiální web potvrdil také to, že hned při startu prodeje konzole se můžeme těšit na zpětnou kompatibilitu všech čtyř generací platformy, tedy hry z Xboxu, Xboxu360, Xbox One a nově i Series X. Zapomínat nesmíme ani na sdílenou knihovnu her na Xbox Game Pass, která se bude i nadále rozrůstat a pokračovat v nastoleném trendu předplacené služby, která pojme desítky, ne-li stovky her.

S tím je spojená také možnost od 15. září letošního roku hrát stovky her skrze Xbox Game Pass Ultimate a cloud na svých mobilních telefonech s operačním systémem Android. Microsoft se zkrátka snaží tlačit hlavně na služby a vzájemné propojení. O launch titulech a herní náloži se stále ještě máme dozvědět více v nadcházejících měsících. 

Diskuze (4) Další článek: Svět Halo Infinite není zcela otevřený, lokace ale budou rozlehlé

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,