Xboxová akce Halo na mobilech?

Společnost IN-FUSIO koupila od Microsoftu práva na jejich konzolovou akci Halo, kterou chtějí předělat pro mobilní telefony. Sice zatím neuvedli, jaké hry nás čekají, ale první by měla být k dostání v Severní Americe už letos, další teritoria by se měly dočkat jen o něco později. Šéf společnosti IN-FUSIO pochválil Halo za jeho multimediální dojem a řekl, že známá značka nyní může dosáhnout na miliony mobilních telefonů po celém světě.

  

* Halo 2 *

Další z vysokého představenstva společnosti IN-FUSIO, Julian Corbett, dodal, že budou klást důraz na zachování věrnosti světa Halo. Prý se budou snažit, aby hry zůstaly zajímavé nejen pro současné fanoušky, ale přilákaly i nové obecenstvo. Společnost má s předělávánín her od Microsoftu zkušenosti, na kontě mají mobilní verze Midtown Madness 3, Zoo Tycoon 2, Age of Empires 2, Banjo-Kazooie, SabreWulf a It`s Mr Pants.

Doupě komentuje: Předělávání slavných her na mobily je v současnosti běžná věc. Zahrát si můžete třeba mobilního Prince of Persia, Splinter Cell, či střílečku XIII, takže mobilní Halo nevyvolává zbytečný užas. Uvidíme, jaké hry se jim podaří vytvořit. Halo má po světe tuny fanoušků a nezklamat je bude těžké.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: GALERIE: Ragnarok Online 2 a další tituly

Témata článku: , , , , ,