Xenoblade Chronicles 3 vyjdou už na konci července. Propojí příběhy předchozích dílů

Další díl z JRPG série exkluzivit na konzolích od Nintenda dorazí na pulty obchodů dříve, než fanoušci předpokládali.

Pokračování úspěšné série fantasy JRPG studia Monolith Soft mělo podle původního oznámení vyjít na Nintendo Switch letos v září. Očividně se ale plány změnily a do pestrobarevného světa Xenoblade Chronicles 3 se podíváme už 29. července. Stejně jako předchozí díly si i trojku zahrajete pouze na konzoli od Nintenda.

Příběh Xenoblade Chronicles 3 propojí dějové linky předchozích dvou dílů. Zatím to tedy vypadá, že Xenoblade Chronicles X, které vyšlo v roce 2015 na WiiU, alespoň prozatím zůstane na vedlejší koleji. Hlavním motivem nového příběhu má být život. Hrou si projdeme společně se dvojicí protagonistů.

Noah a Mio se snaží vypořádat s konfliktem mezi národy Keves a Agnus. Spojí se s dalšími čtyřmi postavami a společně chtějí odhalit to, co skutečně stojí za tímto dlouholetým sporem. Důležitou roli v tom hraje obrovský meč Swordsmarch. 

Souboje budou probíhat podobně jako v předchozích dílech. Můžete se proti nepříteli postavit ve skupině čítající až 7 postav. I když má každá z nich předem danou třídu, tak vám nic nebrání v tom, abyste si je s postupem hrou upravili podle svého. Některé dvojice postav budou moci využít nové mechaniky Interlink. Ta jim umožní se spojit do formy zvané Ouroboros a získáte díky ní další možnosti v boji.

a27ab8d0-fe51-4aa7-94c9-1ed8bcdd04d4

Společně s klasickou edicí bude k dispozici také Special edice, kterou si můžete pořídit pouze skrz oficiální obchod Nintenda. Ta bude kromě samotné hry obsahovat také artbook a steelbook.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Ovladače DualSense se obejdou bez PS5. Sony zlepšilo podporu Windows 10 a 11

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,