YAGER = HALO ve vzduchu?

YAGER Development je nová německá herní společnost. YAGER je však také prozatímní název jejich nové, naprosto úžasně vypadající gamesky. O co se tedy bude jednat? Inu to se nedá tak jednoduše popsat. Zažijete akci i dobrodružství, budete pilotovat složité stroje v neméně složitém světě budoucnosti, a do toho všeho ještě budete muset tak trochu myslet.
V single-player módu vás tvůrci zatáhnou do okázalého science-fiction příběhu rozprostřeného do několika desítek velice variabilních misí, které vás svou neodolatelnou 3D grafikou a unikátní atmosférou doslova polapí. Stanete se hlavní postavou interaktivního románu, jehož zápletka se bude vyvíjet spolu s vašimi činy, setkáními s jinými postavami, dialogy.

YagerYager

YagerYager

Samozřejmostí bude přítomnost multiplayeru, ve kterém nebude chybět pořádný deathmatch ani různorodé taktické módy. YAGER prostě bude obsahovat vše, co se od akčního simulátoru dá očekávat. A navíc samozřejmě přidá ještě nějaké ty vychytávky, které jste zatím zřejmě nikde neviděli.

Jakékoliv další informace jsou bohužel uzamknuty v hlavách (no, možná i nějakých těch trezorech) svých německých tvůrců. Známo je pouze to, že hru bude distribuovat společnost THQ.

Diskuze (1) Další článek: Swigridova kletba

Témata článku: , , ,