Z nového traileru Happy Game pěkně mrazí. Vyšla další demoverze zdarma

Kdo by to byl čekal, že se Amanita po tolika roztomilých hrách pustí do hororovky? Sami si rovnou můžete vyzkoušet, jak se bude hrát.

Součástí noční Future Games Show byla mimo jiné také nová adventura českého studia Amanita Design, od kterého můžete znát například Chuchla, Samorost nebo logickou plošinovku Creaks, která vyšla loni. S Happy Game se opět vrací k adventurnímu žánru, ale na rozdíl od jejich předchozích výtvorů to tentokrát není tak roztomilé, jak se na první pohled může zdát.

"Malý chlapec upadl do strašlivé noční můry. Dokážete ho rozveselit?" Tak zní popis Happy Game přímo od vývojářů. Celkem si prožijete trojici nočních můr, ve kterých se budete proplétat zapeklitými hádankami. O hudební doprovod se pak postará kapela DVA, jejíž výtvory jste mohli slyšet i během hraní Botaniculy.

Vydání bychom se měli dočkat na podzim letošního roku pro PC a Nintendo Switch. Už nyní si ale můžete hru vyzkoušet skrz demoverzi na Steamu. Už loni byla Happy Game součástí jednoho z demo festivalů Steamu, takže pokud jste to tehdy nestihli, nyní máte další možnost prozkoumat tento horor na vlastní kůži.

Diskuze (1) Další článek: Vampire The Masquerade - Swansong představuje Layshu z klanu Malkavian

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,