Z první expanze k Forza Horizon 3 na vás zavane ledový mráz

Blizzard Mountain, tak se jmenuje první rozšíření populárního závodního simulátoru. Je plné sněhu a vichru.

Připravte si zimní obuv pro vaše virtuální auto. Bude ho nejspíš potřebovat, aby obstálo v novém rozšíření k Forza Horizon 3 s názvem Blizzard Mountain, které je již k mání jak na PC, tak na Xbox One.

Datadisk přináší novou závodní oblast, auta a podnebí, které je opravdu mrazivé a pěkně to na v něm klouže. Tuto mrazivou jízdu si můžete okořenit auty jako 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX, 1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck, 1975 Lancia Stratos HF Group 4, 1985 Lancia Delta S4 Group B, 2016 Nissan Titan Warrior Concept, 2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck a 2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car. 

S tímto autoparkem pak můžete okusit celkem padesát nových výzev a eventů, a to všechno v rámci kampaně King of the Mountain. Microsoft v Blizzard Mountain přináší také závody typu Hill Climb, Descent nebo velmi záživný Blizzard race, a aby toho ještě nebylo málo, tak v datadisku obdržíte ještě nový Bucket List, Blueprint a další porci Rival events.

Expanze samotná je pak součástí expansion passu, takže bude samostatnou součástí a nebude obsažena v rámci Ultimate Edition. Pokud ale jste jeho majiteli, dostanete na koupit data disku Blizzard Mountain menší slevu.

Mrazivý přídavek je již nyní k dispozici.

Váš názor Další článek: Nové video k Warhammer 40k: Inquisition - Martyr nastiňuje, jak rozmanitý bude herní svět

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,