Z Ukrajiny se blíží Spása

Ukrajinské vývojářské studio Black Wing Foundation prozradilo, že v současné době pracuje na third-person střílečce – Salvation. Hru by měl pohánět Source engine, přičemž její vydání pro stolní počítače a konzoly Xbox 360 je předběžně naplánováno na druhé čtvrtletí příštího roku. Žádny vydavatel se k Salvation doposud nepřihlásil.

  

Prostřednictvím titulu se pak přenesete do roku 2026, kdy světová vláda za pomoci genetického inženýrství stvořila Krista i Antikrista a sehrála Soudný den. To vše jen proto, aby byl na Zemi nastolen fundamentalismus a lidé udržování v představě, že povolaní lidé jsou schopni skrze stroje komunikovat s Bohem.

  

Lidé jsou udržování v neustálém strachu a napětí, neboť jsou popravování za každé „nesprávné“ myšlenky. Zde se do hry vkládáte vy, abyste v průběhu 14 misí, rozdělených do sedmi kapitol, vysvobodili lidi z útlaku a zničili virtuální nebe a peklo. K tomu vám poslouží rozličné charaktery, které v průběhu hraní vystřídáte (kapitán východoevropského odboje Sergei Thor, geneticky upravený zabiják Narumi Amano a další), stejně jako nejrůznější zbraně.

Související informace (Salvation):
Platforma: PC, Xbox 360
Žánr: akce
Výrobce: Black Wing Foundation (
http://bwf-game.com/)
Vydavatel: neznámý
Předpokládané datum vydání: Q2 2009

Zdroj: GGmania

Diskuze (2) Další článek: Rainbow Six Vegas 2 až v dubnu

Témata článku: , , , ,