Z Warzone mizí týmové battle royale ve třech, nyní potřebujete hráče navíc

Novinka v podobě změny počtu hráčů v týmovém battle royale spoustu fanoušků příliš nenadchla.

Call of Duty: Modern Warfare z minulého roku se díky svému režimu Warzone těší obrovské popularitě. Nyní si ale vývojáři trochu znepřátelili fanoušky, protože s příchodem třetí sezóny do hry se rozhodli k radikálnímu kroku a odstranili takzvaná tria ze svého battle royale. Místo dosavadních tří hráčů v týmu nyní budete mít čtyři, což samozřejmě nepotěší především hráče, kteří se v týmu setkávali právě se dvěma kamarády. Nyní totiž budou muset sehnat čtvrtého, nebo se nechat doplnit náhodným hráčem. 

O příchodu hry ve čtyřech se mluvilo už dříve, ale počítalo se spíše s variantou, že to bude pouze nový přídavek, nikoliv náhrada za některou ze současných variací na battle royale. Hráči okamžitě vzali útokem sociální síť Reddit a založili na ní několik vláken s tématem odstranění hry ve třech. Za vše vypovídá fakt, že nejoblíbenějším komentářem zde je už teď prohlášení "tohle je nejhorší rozhodnutí všech dob", které má přes deset tisíc upvotů. 

K přeměně dosavadního modelu hraní se vyjádřil i vydavatel hry. "Třetí sezóna přináší Quads, které nabídnou změnu pro standardní Battle Royale přidáním čtvrtého spoluhráče do každého týmu. Může se to zdát jako málo, ale když vezmete v potaz situací, ve které jdete do souboje 1v3 nebo 1v4, rozdíl je velký. Větší množství operátorů také usnadní plnění některých kontraktů. Například u Scavenger kontraktů bude nyní snazší posbírat jednotlivé bedny, protože váš tým se může lépe rozdělit," sdělil Activision na svém blogu.

Váš názor Další článek: Steelseries Apex 3: voděodolný základ každého hráče | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,