Za každou sestavu ve hře Sazka Fantasy 20 Kč pro Ukrajinu

Reklama 21. dubna 2022
Projekt Sazka Fantasy patřící do známé loterní společnosti Sazka se rozhodl podpořit Ukrajinu, která se brání ruské invazi. Za každou soupisku vytvořenou do Sazka Fantasy CS:GO při Sazka eLEAGUE pošle peníze přes platformu Esports For Ukraine.

Společně pro dobrou věc! Tím se řídily organizace z česko-slovenské scény při tvorbě platformy esportsforukraine.com a projekt Sazka Fantasy se rozhodl zapojit také. Za každou sestavu vytvořenou během úvodních 3 kol Sazka eLEAGUE bude posláno 20 korun na podporu Ukrajiny přes zmíněný český projekt. 

VSTUP DO SAZKA FANTASY

Už nyní je zapojeno přes 2200 trenérů, kteří vytvořili svoji ideální pětici pro Sazka eLEAGUE, která startuje již v neděli. Vybráno je tak v tuto chvíli přes 44 000 korun. Vybrané finance poputují přes projekt Esports for Ukraine směrem na velvyslanectví Ukrajiny v Praze, následně pak na podporu ukrajinské armády.

Pokud ještě nemáte svoji Sazka Fantasy sestavu, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat na webu sazkafantasy.cz a zapojit se tak jednak do boje o odměny, které jsou vypsány v každém kole, čímž zároveň podpoříte dobrou věc. 

Více informací o úvodním kole Sazka eLEAGUE CS:GO najdete v tradičním preview, stejně tak jsme pro vás připravili tipy na ideální pětici do nedělních zápasů.

Další článek: Hráči Rainbow Six Siege se konečně dočkali nové mapy. Vydáme se do Emerald Plains

Témata článku: ,