Za volantem kamionu v Anglii

Studio SCS Software slibovalo s titulem Euro Truck Simulator něco inovativního, bohužel jsme se dočkali pouze nového herního prostředí, kterým se stala Evropa. Se svým kamionem jste tak mohl vyrazit do Prahy, Berlína, Mnichova, Madridu či Varšavy. Netrvalo dlouho a začátkem letošního roku se na pultech obchodů objevila další verze této hříčky – German Truck Simulator - s jediným a dosti zanedbatelným rozdílem; Z evropských velkoměst se totiž autoři přestěhovali do Německa.

Uběhl měsíc a vydavatelská společnost Excalibur Publishing Ltd oznámila, že ve Velké Británii koncem února 2010 vydá UK Truck Simulator. Mohlo by se zdát, že se jedná o něco nového, ale je to podobný případ jako jsem popisoval výše; Protentokrát budete vozit nejrůznější náklady do Londýna, Manchesteru, Liverpoolu, Newcastlu či Glasgow.

uk1.jpg uk2.jpg
uk3.jpg uk4.jpg

Pokud překousnete zastaralou grafiku, stejné chování kamionů a odfláknuté vymodelování měst, tak si UK Truck Simulator můžete pořídit za £29.99.

Pro úplnost dodejme, že by váš počítač měl disponovat procesorem o frekvenci 2,2 GHz, operační pamětí 1 GB (pro 7 a Visty 2 GB), grafickou kartou s 256 MB (GeForce FX, ATI 9600 nebo lepší) a samozřejmě volným místem na disku. V tomto případě by mělo postačit 900 MB.

VIDEO: 2738 'UK Truck Simulator - trailer'

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Simulátor řidiče kamionu
Výrobce: SCS Software | Webové stránky hry
Začátek prodeje: únor 2010
Váš názor Další článek: DRM servery Ubisoftu zkolabovaly

Témata článku: , , , , , , , ,