Zaběhejte si v nové akci Totems

Společnost 10Tacle se nechala slyšet, že připravuje akční third-person adventuru Totems, jež se objeví na PC a next-gen konzoly Xbox 360. Ačkoliv je titul teprve v ranné fázi vývoje, tvůrci přislíbili, že by se měl na trhu objevit pro obě platformy již v příštím roce. Se všemi plány, které si vývojáři vytyčili však zůstávám poněkud skeptičtější, a troufám si tvrdit, že si zmíněný počin nezahrajeme dříve než v prvním čtvrtletí roku 2009.

Totems se pak zařadí po bok super-hrdinských titulů, v nichž hráči přebírají kontrolu nad povětšinou fyzicky zdatnějším jedincem, a nejinak tomu bude i zde. Prostřednictvím jmenované hry zavítáte do unikátního světa, který budete v průběhu hraní aktivně ovlivňovat, a přizpůsobovat si ho svému stylu a svým schopnostem. Titul Totems by měl běhat na NeoReality enginu, jež se postará o „úchvatné“ audiovizuální zpracování, přičemž je oznámena i přítomnost SESS (Semantic Environment Sensing System).

Posledně zmíněná featurka se postará o fyzikální stránku celé hry, a pokusí se setřít úzkou hranici mezi videohrou a realitou. Díky SESS se tak budete moci naprosto uvěřitelně pohybovat a prozkoumávat i ty nejzapadlejší místa herního světa. A splní-li tento engine vše co si předsevzal, myslím, že se máme na co těšit. Zvláště, vezmeme-li v úvahu, že si Totems berou prvky z populárního městského sportu – Le Parkour.

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Guild Wars pokořilo čtyřmilionovou hranici

Témata článku: