Začaly letní slevy na Steamu. Vyberte si ze stovek akčních nabídek

Jako každý rok jsou ve slevě tisíce titulů.

Opět přišla ta část roku, kdy byste si měli chránit svoje peněženky, protože akcí je v letních slevách na Steamu tolik, že si vybere opravdu každý. Těžko se doporučuje, ke které z nich byste měli zamířit. Bude stačit, když si otevřete svůj seznam přání, a je velká šance, že si většinu z těchto her budete moci koupit za výhodnější cenu. 

Týká se to jak velkých AAA titulů, tak menších indie her. Na hlavní stránce najdete například Assassin's Creed Odyssey s 50% slevou. Pokud byste raději nějaký starší díl, tak není problém. Akce se týká všech her z této série. Hned vedle si své místo uzmul Devil May Cry V, který stojí necelých 40 euro. 

Na prvních příčkách v žebříčku nejprodávanějších her pak opět vládne Grand Theft Auto V. I když už jsou to 4 roky, co vyšlo na PC, stále je o něj obrovský zájem. To je ostatně případ i třetího Zaklínače, který spolu se všemi datadisky stojí 15 euro. 

Pokud jste plánovali doplnit si nějaké hry do své steamové knihovničky, máte k tomu perfektní příležitost. Letní slevy budou trvat až do 9. července. 

Diskuze (3) Další článek: Tvůrci Marvel's Avengers chtějí pro hráče ten nejlepší offline zážitek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,