PC | Akce

Záchrana lidstva v Twin Sector

Vydavatelská společnost Headup Games s potěšením oznamuje svůj první velký projekt, kterým se stává zajímavě vypadající akční adventura Twin Sector. Vše má na starosti vývojářský tým DnS Development, jež stojí za efekty v akčním RPG Sacred 2 nebo za hrou Alien Nations.

Twin Sector hráče zavede do post-apokalyptické budoucnosti, kde poslední žijící jedinci jsou v umělém spánku hluboko pod kontaminovanou zeminou, čekajíc, než se opět země stane obyvatelnou. Vše nejde podle plánů a někde v systému nastane velký problém, který ohrožuje lidi v umělém spánku na životě. Systém se pokouší probudit jedince, ale úspěšně se povede probudit pouze techničku Ashley Simms. Ta je z probuzení samozřejmě šokovaná a ještě víc bude, až se dozví, že má pouhých deset hodin na vyřešení závažného problému, který je rozdělen do více než 15 misí.

twin_sector__001_.jpgtwin_sector__002_.jpg

Abyste však nepátrali pouze po příčinách, budete si muset dávat pozor i na vlastní život, jelikož  neznámí tvorové chtějí plán oživení posledních žijících překazit a vaše pozornost se jim rozhodně líbit nebude. Jak to tak vypadá, tak si s nimi poradíte díky speciálním energetickým rukavicím.

twin_sector__003_.jpgtwin_sector__004_.jpg

Podle tiskové zprávy se máte těšit na vzrušující akční dobrodružství plné nejrůznějších nástrah a bitev s nepřáteli okořeněnou napínavým příběhem.

Twin Sector běží na Havoc Engine a vyjde v září letošního roku pro PC. Více informací se snad dozvíme již za necelé dva týdny na GamesComu v Kolíně nad Rýnem.

twin_sector__005_.jpg twin_sector__008_.png

Zdroj: TZ, PCGames

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | Akční adventura
Výrobce: DNS Development
Začátek prodeje: 5. prosince 2009
Váš názor Další článek: Evropský datum pro SuperCar Challenge

Témata článku: , , , , , , ,