PC | Akce

Záchrana života za budoucnost lidstva

Málokdy se stane, aby byl člověk na poslední chvíli zachráněn ze spárů smrti, nicméně hlavní hrdina Darkest of Days to štěstí měl. Jeho zachráncem se stala tajná organizace a samozřejmě to nebude zadarmo. Cílem této organizace je zajistit blaho pro budoucí generace lidstva, a tak je třeba abyste se vy – v roli zachráněného hrdiny – potloukali napříč časem.

DarkestOfDays_018.jpg DarkestOfDays_020.jpg

Lidé udělali ve své historii mnoho trestuhodných chyb, které budete muset napravit. Podíváte se do širokého časového spektra (pravděpodobně s pěti úseky), čítající krvelačných bitev s Huny, americkou občanskou válku a první světovou válkou.Celkem často se vám také stane, že se na celou situaci podíváte z obou stran barikády, což zní velmi nadějně. Zároveň s těmito dobrodružstvími se postupem času začne poodhalovat rouška tajemství kolem výše zmíněné organizace.

 

DarkestOfDays_023.jpg DarkestOfDays_025.jpg

Neméně zajímavě zní také variabilita jednotlivých misí – jednou se podíváte zblízka na práci dělostřelectva, podruhé se převtělíte do role osamoceného snipera a jindy se od vás bude vyžadovat stealth postup celou akcí. K tomu všemu připočtěte solidní vizuální zpracování a jistě dojdete k závěru, že je na co se těšit.

 

DarkestOfDays_027.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Akce
Výrobce: 8monkey labs
Začátek prodeje: 8. září 2009
Váš názor Další článek: Víme, na čem poběží Saints Row 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,