PC | Akce

Zachraňte Elanthiu

Společnost Simutronics v současné době připravuje zbrusu nové 3D MMORPG s názvem Hero's Journey. Mezi hlavní přednosti by dle slov tvůrců měl patřit jejich vlastní HeroEngine (a nutno dodat, že na přiložených screenshotech vypadá obstojně), rychlé akční tempo a zajímavé herní možnosti. Informací je však bohužel poskrovnu, a si můžete přečíst alespoň nastíněnou příběhovou linku.

hjsshot-127.jpgHJSSHOT-128.jpg

Dříve malebný a prosperující svět Elanthia je nyní zničen dlouho trvající a nelidsky krutou válkou. Zničeny byly celé civilizace a ve většině měst nezůstal kámen na kameni. Masakr přežilo jen několik málo lidí, kteří se na troskách svého domova snaží přežít. Tyhle zbytky lidí se rozdělili do třech společenství, jež se snaží postupně napravovat škody vzniklé konfliktem.

HJSSHOT-136.jpghjsshot-143.jpg

Ale ne všichni jsou nakloněni ušlechtilým plánu. Jak už to tak bývá, našla se nemalá skupinka přeživších, co se k této dobročinné práci nehlásí. Právě naopak. Jsou zaslepeni chamtivostí, vidinou moci a škodolibostí. A tak začíná další nelítostná bitva o záchranu skomírající Elanthie.

hjsshot-144.jpghjsshot-147.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce
Výrobce: Simutronics | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Galerie: Things On Wheels

Témata článku: , ,