Začíná se rýsovat další God of War? Santa Monica vypisuje inzeráty

Akční severská výprava God of War se stala okamžitou klasikou a všichni už s nadějí vyhlížejí pokračování. A vývojářské studio ze Santa Moniky na něm možná už brzy bude pracovat.

Příběh otce a syna ze zasněžených severských hor, který vypráví God of War se v kombinaci s tisíci litrů prolité krve stal obrovským hitem, co bodoval u fanoušků i kritiků a získal nespočet cen. Pokračování je i vzhledem k otevřenému konci prakticky nevyhnutelné a důležité tak není jestli, ale kdy. A nyní to vypadá, že jsme mu zase o něco blíže.

Vývojářské studio Santa Monica vypsalo další inzeráty, které naznačují, že nábor do týmu pro druhý díl je již v plném proudu. Hledá například nové členy do týmu, který má na starosti dialogy a výpravu pro různé herní systémy. Právě to, že systémů má být více je zajímavá zpráva. Mohlo by to znamenat, že druhé God of War bude jedním z mezigeneračních titulů, které si zahrajete na PS4 i PS5.

Už dříve sháněla Santa Monica například designéry pro tvorbu monster a bohů a již tehdy bylo všem jasné, pro který titul by tato pozice asi měla být. Můžeme tak doufat, že tvorba hry se pomalu ale jistě rozproudí a přinese vynikajícímu God of War stejně kvalitní pokračování.

Váš názor Další článek: Hardwarové požadavky na Detroit a další PC porty jsou řádně vysoké

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,