Zadarmo nebo se slevou: akce na DLC a skákačka Horace zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Epic Games Store – Horace zdarma 

Spolu s poslední tiskovou zprávou Epic Games oznámilo, že rozdáváním her zdarma bude pokračovat i v letošním roce. Původní plán se tedy mění, ale my s tím rozhodně problém nemáme. Tento týden si do své knihovny můžete přidat akční plošinovku Horace.  

ss_eb5d856a35b94f676e1ba8f95979a00b31ae6513.1920x1080.jpg

Tento titul není moc známý. Pracovala na něm dvojice vývojářů a vyšel pod záštitou vydavatelství 505 Games. Pro hráče skákaček to ale jistě bude vítaný přírůstek do sbírky. Úvodní levely se mohou zdát naprosto banální. Po chvíli hraní budete objevovat stále nové mechaniky, se kterými se zvedá i náročnost úrovní.  

Hratelnost je obalena příběhem, ale o ten se nemusíte zajímat, pokud vám jde jen o samotný požitek ze skákání. I když jsou pod Horacem podepsaní jen dva vývojáři, tak s ním strávíte kolem 15 hodin. Jen se nenechte odradit pixelartovou stylizací, která místy může působit až moc jednoduše.  

Váš názor Další článek: Rok ve znamení odkladů pokračuje, zdrží se i Cyberpunk 2077

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,