Hry zadarmo nebo se slevou: Assassin's Creed zdarma a akce s Bethesdou

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Assassin's Creed Syndicate a Faeria zdarma v Epic Games Store

Minulý týden to bylo Kingdom Come: Deliverance, tentokrát má Epic Store pro hráče další velkou hru zdarma

Jedná se o Assassin’s Creed Syndicate, což je poslední díl, který se drží starého stylu hratelnosti. Až poté přišel příklon k RPG žánru v AC Origins a Odyssey. V Syndicate se podíváme do viktoriánského Londýna, kde se sourozenci Jacob a Evie Frye musí vypořádat se zdejšími templářskými operacemi.  

0baaae09-8926-496a-b5a6-49dac3790c23 
Assassin’s Creed Syndicate

Již tradičně Assassin’s Creed vyniká výborným zpracováním prostředí. V Londýně si můžete prohlédnout ty nejznámější stavby a v rámci příběhu narazíte i na slavné historické osobnosti. Stejně jako v případě Kingdom Come je i tentokrát k dispozici pouze základní hra. Pokud chcete DLC, budete si je muset dokoupit samostatně. 

Vedle toho je ještě zdarma dostupná i menší Faeria. V této strategii zaměřené na multiplayer najdete i kampaň pro jednoho hráče zahrnující až 20 hodin obsahu. Faeria vychází z mobilní hry a je k ní dostupná celá řada rozšíření.  

be710550-290d-4cbe-a602-1f574b90979c 
Strategická hra Faeria je aktuálně v Epic store rovněž zdarma
Váš názor Další článek: Film Uncharted započne natáčení už za pár týdnů, prozradil Tom Holland

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,