Zadarmo nebo se slevou: balíček Crusader Kings 2 a další hry zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Epic Games Store – Alan Wake a For Honor zdarma 

Ani tento týden nechybí nová nabídka her zdarma na Epic Games Store. Stejně jako ten minulý nás čekají hned dva tituly, přičemž se tentokrát jedná o docela velké kousky. Jméno Alan Wake jste již určitě někdy zaslechli. Je to jedna z her studia Remedy, které se zaměřuje na příběhové hry z pohledu třetí osoby.  

brez1.jpgFor Honor Beta_20170127011755.jpgFor Honor Beta_20170126215259.jpgFor Honor Beta_20170126190419.jpg

Z jejich produkce mimo příběh spisovatele Alana Wakea můžete znát například  Quantum Break a zanedlouho na pulty obchodů dorazí Control. V tomhle případě se ale jedná o akční horor, ve kterém se Wake snaží v klidu dokončit svoji novou knihu, ale sám se dostane do jednoho ze svých příběhů. I když už má svoje roky, tak se stále jedná o kvalitní záležitost.  

Ubisoft si očividně s Epicem dost rozumí. Jeho novinky vycházejí na PC exkluzivně na Epic Games Store (stejně se ale spustí přes Uplay) a tento týden si můžete vzít jejich For Honor zdarma. Pokud jste tuto bojovou hru hráli v jejích začátcích, tak ji  doporučujeme zase alespoň vyzkoušet. Za ty roky se totiž hodně zlepšila. I když má svoje chyby, tak nad ní vývojáři stále nehodlají zlomit hůl. 

Diskuze (1) Další článek: Sci-fi řezničina The Surge 2 v novém traileru předvádí brutální souboje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,