Zadarmo nebo se slevou: Call of Duty za hubičku a výlet na Mars zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Humble Monthly – Crash, Spyro a CoD: World War II 

Začátek nového měsíce znamená mimo jiné i novou nabídku v rámci předplatného Humble Monthly, kde za 12 dolarů získáte hned několik velkých her. Aktuální nabídka opravdu stojí za to. O zpřístupněné hry se podělilo vydavatelství Activision a nechybí ani jeden díl ze série Call of Duty.  

call_of_duty_5.jpg

Sice se nejedná o ten nejnovější, ale i tak je World War II jedním z nejoblíbenějších dílů Call of Duty za posledních pár let. Po dlouhé době se vývojáři totiž opět vrátili ke kořenům série a místo futuristického válčení jsme se přesunuli do minulosti. Multiplayer si drží rychlejší standard aktuálních dílů a singleplayerová kampaň je příjemným návratem k původním dílům.  

Dále pak tady máme dvojici legendárních plošinovek, které se do herního světa vrátily skrz remaky. První je N’sane trilogie Crashe Bandicoota, ve které najdete tři díly z prvního PlayStationu předělané do nového kabátku. To samé pak platí i v případě fialového dráčka Spyra.  

Je to řádná nálož kvalitních her a během měsíce se vám mimo to zpřístupní ještě další tituly. Za cenu 12 dolarů je to tedy výborná nabídka.  

Váš názor Další článek: Darksiders II: Deathinitive Edition - kapesní Smrt | Recenze Switch verze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,