Zadarmo nebo se slevou: Call of Duty zdarma a týden s Warhammerem

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Battle.net – Call of Duty: Warzone

Na začátku tohoto týdne vydalo studio Infinity Ward přídavek k jejich poslednímu přírůstku do série Call of Duty. Zahrát si ho ale může každý. Jde o battle royale standalone titul Call of Duty: Warzone, ve kterém se odehrávají zápasy až pro 150 hráčů a je dostupný pro všechny zdarma na všech platformách.

image.png

Ve většině aspektů se Warzone podobá Blackoutu, který vyšel společně s posledními Black Ops. Pár odlišností se ale přeci jen najde. Tou největší je nejspíš možnost vrátit se do hry i po smrti. Když vás někdo dostane, přenesete se do gulagu, kde soupeříte 1v1. Stačí tedy vyhrát tento duel a jste zpět na bojišti. Je tady ale také možnost společníka z party povolat zpět za peníze, které sbíráte po mapě. 

Jinak je to stejný princip battle royale hry, jaký znáte z konkurenčních titulů. Můžete hrát v týmech, ale není problém se do hry zapojit i na vlastní pěst. Po seskoku přichází lootování vybavení a následně se zóna průběžně zmenšuje. Poslední přeživší vyhrává. Kromě tradičního režimu je tu i taktičtější Plunder, kde jde o to získat a udržet co největší obnos peněz po dobu celého kola.

Diskuze (2) Další článek: Doom Eternal ve startovním traileru slibuje pekelnou akci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,