Zadarmo nebo se slevou: čínský Nový rok a The Bridge zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Xbox Store – Lunar New Year 

Tento víkend začínají oslavy čínského Nového roku. Jelikož je v Číně obrovská herní komunita, tak se ani není čemu divit, že herní společnosti k této příležitosti spouští nejrůznější akce. Xbox samozřejmě není výjimkou.  

79857792-3692-4daa-a342-9d5153d1f933

Kromě klasik jako je Red Dead Redemption 2 (900 Kč), které se objevují v každé druhé akci, můžete narazit třeba na Deluxe edici taktické střílečky Rainbow Six Siege 
(225 Kč)
. Spolu se standardní edicí dostanete i několik dalších operátorů, kteří do hry přibyli v rámci Year 1 Passu. A pokud by vám náhodou jeden titul od Rockstaru byl málo, nechybí ani GTA V v Premium Online edici (450 Kč)

V nabídce nejsou jen velké tituly, ale řada přišla i na několik menších záležitostí. Return of the Obra Dinn (437 Kč) je detektivní adventura z minulého roku, která hráče ohromila nejen výborným příběhem, ale hlavně netradiční stylizací. Velmi oceňovaným kouskem z loňska jsou také Outer Wilds (540 Kč).  

Z větších novinek pak můžete se slevou získat například RPG Code Vein (1 260 Kč). Pokud se vám líbí souls-like hry, tak je tohle docela dobrá volba. Jen v porovnání s ostatními hardcore RPG není tak náročný.  

Diskuze (3) Další článek: Zaklínač se osvědčil, Netflix vedle seriálu pracuje na animovaném filmu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,