Zadarmo nebo se slevou: digitální deskovky zdarma a balíček vláčků

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Xbox Store – Deep Silver sale 

Na Xboxu zase jednou probíhá akce zaměřená na tituly určitého vydavatelství. Tentokrát je to Deep Silver, který má v portfoliu celou řadu velmi kvalitních titulů. Hned na začátku samozřejmě musíme vypíchnout české Kingdom Come: Deliverance (467 Kč). Za sníženou cenu si můžete pořídit i DLC nebo rovnou sáhněte po Royal edici, ve které najdete vše dohromady.  

145538.jpg

Vedle toho je velkým lákadlem Metro Exodus (462 Kč). Zatím poslední díl se studiu 4A Games vydařil a stále pro něj vzniká nový obsah. Stejně jako v případě Kingdom Come, i DLC k Metru se momentálně prodávají se slevou.  

Série Saints Row se proslavila svojí šíleností a v zatím posledním díle si můžete zkusit, jaké to je být prezidentem. Saints Row IV dostanete v balíčku spolu se standalone rozšířením Gat Out of Hell (120 Kč)

Na nový Dead Island se čeká už pěknou řádku let. Zatím si alespoň můžete projít starší díly. Nejlepší volbou je v tomhle případě Dead Island Definitive Edition (150 Kč), ve které najdete jak jedničku, tak Riptide ve vylepšených edicích. 

Diskuze (5) Další článek: Saints Row IV: Re-Elected si zahrajete na Switchi už koncem března

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,