Zadarmo nebo se slevou: DRM-free a vaření zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

GOG – Made in Sale 

Během této akce na GOGu najdete dvě oddělené sekce. Jedna je vyhrazená hrám z Ameriky, ve druhé pak najdete jen kanadské tituly. Mezi nimi jsou jak malé indie záležitosti, tak větší pecky, které v recenzích sbíraly velmi pěkné známky. Jednou z nich je například old-school RPG Pillars of Eternity II. Z původní ceny 51 dolarů byla zlevněna na 25. Pokud by vám náhodou nestačila základní hra, tak si můžete pořídit i Season Pass za necelých 17 dolarů.  

pillars5.jpegcuphead3.jpegcuphead2.jpegcuphead.jpeg

Dále můžeme vypíchnout například výbornou FPS adventuru Firewatch. V roli strážce zdejšího kraje hlídáte, aby ve vašem revíru byl klid a pořádek. Jde to docela dobře, dokud se okolo strážní věže nezačnou dít podivné věci. Tento oceňovaný kousek stojí 5,5 dolarů.  

Z druhé sekce si pak vrchní příčky uzmula skvělá skákačka Cuphead. Je dělaná ve stylu starých animáků a alespoň po grafické stránce jde o unikát. I přes to, že může vypadat jako záležitost pro děti, se jedná o docela hardcore záležitost. Na GOGu ho najdete za 19 dolarů.  

Pokud hledáte velmi dobrý příběh a jste ochotni přimhouřit oči nad jednodušší grafikou, tak rozhodně doporučujeme adventuru To The Moon. S dvojici doktorů se budete snažit splnit sen umírajícímu starci. Za 2,5 dolarů to opravdu stojí.  

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (1) Další článek: Poslechněte si ochutnávku od kapely Samurai ve hře Cyberpunk 2077

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,