Zadarmo nebo se slevou: GTA zdarma a budovatelský balíček

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Rockstar Games Launcher – GTA San Andreas zdarma

Pokud nepatříte mezi hráče, kteří nejsou schopni překousnout, že existuje i jiná digitální distribuce než Steam, tak tady pro vás tento týden máme jedno Grand Theft Auto zdarma. Rockstar Games skrz tuto nabídku lákají na svůj předělaný Social Club, který se nyní jmenuje Rockstar Games Launcher. 

grand-theft-auto-san-andreas-fanart-tw-2048x1152.jpgtbvriowgrijsy3qqdb2e.jpgrr0iwayi6cyjjdsqwkcs.jpgfvax9gg9jt6jh7ibzmv4.jpg

Jedná se o díl San Andreas, který se řadí mezi legendy této série. No, ono by se dalo říct, že každý díl GTA má svoje kvality. Oproti předchozímu Vice City ale přibylo mnohem více možností, co můžete ve zdejších městech dělat.  

Do toho jste si prožívali příběh plný gangů, střílení a zběsilé akce. Samozřejmě jste se mezi misemi mohli zabavit sami, ať už vedlejšími aktivitami nebo prostým blbnutím ve městě. Dokonce pro tento díl vznikl i komunitní multiplayer. Nyní sice vládne pátý díl, ale San Andreas stále zůstává legendou.  

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (7) Další článek: E3 chystá radikální změnu, chce přidat zaměření na influencery

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,