Zadarmo nebo se slevou: hackerská akce a The Messenger zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

PlayStation Store – Games Under 550 Kč 

Občas jen těžko najdete čas na to, abyste hráli všechny velké hry, které během pár měsíců vyjdou. Pak už se vyplatí počkat, než se zrovna ten váš titul objeví v nějaké pěkné slevě. Na to se zaměřuje aktuální akce na PlayStationu. Za méně než 550 korun si můžete pořídit výborné kousky.  

6aa63b8a-105683.jpg

Můžeme začít například s Larou. Najdete tady hned dva díly její nejnovější inkarnace. Ten první ve vylepšené edici (136 Kč)Rise of the Tomb Raider (249 Kč) je tady pak v edici k oslavám 20 let značky. Na PlayStationu ani vlastně žádnou jinou nenajdete vzhledem k tomu, že Rise of Tomb Raider měl téměř roční exkluzivitu pro platformy od Microsoftu.  

Pokračovat můžeme Batmanem. Na PC sice Arkham Knight (359 Kč) sklidil značnou kritiku kvůli špatnému technickému stavu, ale PlayStationu se to netýká. Zatím poslední herní adaptace temného rytíře jako velkou novinku přinesla Batmobile a je to vůbec poprvé, co byl záporák, tedy Arkham Knight, vytvořen čistě pro potřeby hry. V komiksech se sice objevil, ale premiéru v tomto titulu už mu nikdo neupře.  

Dále pak nesmíme opomíjet Metal Gear Solid V v Definitive Experience edici (189 Kč). Tento titul jste sice před pár měsíci mohli zdarma získat v rámci předplatného PlayStation Plus, ale pokud jste tuto nabídku nestihli, tak tohle je ideální možnost, jak si poslední velký Metal Gear zařadit do knihovničky. Tato edice spolu s Phantom Pain  obsahuje i prolog Ground Zeroes.  

Váš názor Další článek: Age of Empires IV ukazuje záběry ze hry, bude se odehrávat ve středověku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,