Zadarmo nebo se slevou: Halloween a hororovky zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

PlayStation Store – Halloween 

Halloween už se pomalu blíží a PlayStation už si pro nás nyní připravil akci spojenou s tímto strašidelným svátkem. Nejspíš byste čekali, že se bude týkat převážně hororových her, ale najdete tady i klasické tituly. Nicméně i na ty temnější se dostane.  

Resident Evil 2 Remake Leaked Screen 14.jpg

Jedním z nich je například Resident Evil 2 Remake (779 Kč), který vyšel na začátku letošního roku. Je to perfektní ukázka toho, jak by se v dnešní době měl dělat remake. I když je hra předělaná od základu a hratelnost je značně odlišná, tak si stále zachovává nádech původní verze z roku 1998. 

K této události neodmyslitelně patří i upíři. S těmi se setkáte v titulu Vampyr (499 Kč) od Dontnod Studios. Bohužel se nevydařil tak, jak bychom si přáli, ale i tak se jedná o jednu z těch lepších her s upírskou tématikou.  

Pokud se ale poohlížíte po reálnějším příběhu, tak rozhodně sáhněte po A Plague Tale (819 Kč). Je to čistě příběhová hra z dob, kdy ve Francii probíhala morová epidemie. Sledujete příběh sourozenců, kteří se snaží uniknout nepřejícímu osudu. K tomu se jim ještě na každém kroku pletou do cesty hordy nakažených krys.  

Diskuze (1) Další článek: Capcom přemýšlí po úspěšném roce o znovuzrození dalších značek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,