Zadarmo nebo se slevou: horor zdarma a japonská akce

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

PlayStation Store – Big in Japan 

Na PlayStation se opět vrací akce zahrnující hry ze země vycházejícího slunce. Nemusíte se bát, že by šlo jen o anime bizarnosti. Což o to, ty se tu také najdou, ale hlavními lákadly jsou tradiční tituly, které mohou zaujmout i tuzemské publikum. Jedním z velkých taháků je remake Resident Evilu II (899 Kč), který na začátku letošního roku sklidil obrovské uznání.  

Resident Evil 2 Screen 10.jpgdevil_may_cry_5_e3_2018-12.jpgdevil_may_cry_5_e3_2018-13.jpgdevil_may_cry_5_e3_2018-7.jpg

Na závěr série Kingdom Hearts fanoušci čekali dlouhá léta. Konečně je ale venku a třetí díl si můžete pořídit za zvýhodněnou cenu (900 Kč). Mimo to tady najdete i All-In-One Package (1 100 Kč), která obsahuje i díly 1,5 + 2,5 Remix a 2,8 Final Chapter Prologue.  

S úspěchem se setkal i nový díl série Devil May Cry (900 Kč). Dante s Nerem se vracejí v plné síle a do týmu se přidávají i zcela nové postavy. Pokud ale prahnete po větší výzvě, tak rozhodně doporučujeme Sekiro: Shadows Die Twice (1 349 Kč). Zatím poslední titul studia FromSoftware je trochu něco jiného než Souls série, ale stále se jedná o výbornou záležitost.  

Vedle spousty bojovek je tu i série Yakuza včetně nedávno vydaného spin-offu  Judgment (1 069 Kč). V roli detektiva Yagamiho se budete muset vypořádat s případem podivných vražd, ke kterým dochází ve zdejší čtvrti Kamurocho.  

Diskuze (1) Další článek: Final Fantasy VII vypadá v novém gameplay traileru parádně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,